Radionica u organizaciji CANSEE, CMS Belgrade i Konfindustrije Srbija

Primena ESG principa u oblasti rada i zapošljavanja

U četvrtak 26. septembra smo u saradnji sa CANSEE Kanadsko-srpskim poslovnim udruženjem, i sa našom članicom CMS Belgrade, organizovali ekskluzivnu radionicu pod nazivom „Kako pravilno primeniti ESG principe u oblasti rada i zapošljavanja“, u prelepom prostoru CMS kancelarije u Krunskoj 73.

Ovaj događaj okupio je profesionalce iz različitih industrija, među kojima brojne članice Konfindustrije Srbija, kako bi se detaljnije razmotrili socijalni aspekti ESG (Ekološki, Socijalni i Upravljački) principa, sa posebnim fokusom na prakse zapošljavanja.
Predavači su bili Dragana Bajić, Partner, Petrikić & Partneri AO/CMS Reich Rohrwig Hainz d.o.o. Sandra Miljanić, Senior Lawyer, Petrikić & Partneri AO/CMS Reich Rohrwig Hainz d.o.o.

Radionicu je otvorio gospodin Radivoje Petrikić, partner CMS Belgrade, nakon čega su se prisutnima obratile Mirjana Dončić-Beaton, generalna direktorka CANSEE-a, i Zorana Leđanski, naša koleginica zadužena za marketing i odnose sa članstvom, naglašavajući važnost održivih poslovnih praksi, ali i značaj dugogodišnje saradnje sa CMS i CANSEE.

Diskusije su bile usmerene na ključne teme kao što su prakse zapošljavanja, sigurnost podataka, antidiskriminaciona regulativa i bezbednost na radu. Govornici su istakli da primena ovih ESG principa ne samo da smanjuje pravne i finansijske rizike, već i poboljšava reputaciju, privlači najbolje talente i doprinosi stvaranju uspešne radne kulture.

Nakon inspirativnih prezentacija, učesnici su uživali u koktelu i networkingu.

GALERIJA

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked*