1. septembar, Kalemegdan: Budite deo Grand Prix 2024 čarolije

Sa zadovoljstvom Vas pozivamo da se pridružite čaroliji legende koju ponovno oživljavamo na Belgrade Grand Prix 2024, koji organizuje Motor Heritage Consulting, pod pokroviteljstvom Ambasade Italije u Srbiji i Kraljevske porodice Karađorđević, u partnerstvu sa Gradom Beogradom, Italijanskim institutom za kulturu, Auto-Moto savezom Srbije i Srpskim savezom za istorijska vozila, a uz podršku Konfindustrije Srbija.

Manifestacija, koja predstavlja rekonstrukciju čuvene trke iz 1939, biće održana u nedelju 1. septembra 2024. od 09h do 14.30h na Kalemegdanskoj tvrđavi, u starom delu grada Beograda, i pratiće identičnu rutu iz 1939. godine.

“Nakon velikog uspeha prošlogodišnjeg događaja, ovogodišnji spektakl će okupiti više od 50 gostiju iz Italije, Slovenije, Hrvatske, Crne Gore i Srbije. Dolaze nam neke od najautentičnijih ličnosti iz sveta istorijskih vozila. Obećavamo sjajnu zabavu i pozivamo sve da prate program na sajtu događaja i pridruže nam se u danima od 30. avgusta do 01. septembra”, izjavio je direktor Belgrade Grand Prix-a Giorgio Andrian.

Manifestaciju su partnerski podržale i naše članice koje će uzeti aktivno učešće i na samom događaju u nedelju: Boffetti Balcan i Sixt. 

Detaljan program događaja možete pogledati na sledećem linku: https://belgradegrandprix.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked*