Četvrta generacija FERCAM stipendista

Naša clanica italijanska transportno-logisticka kompanija FERCAM i ove godine promoviše i sa ponosom predstavlja program stipendiranja najboljih studenata, kao i cetvrtu generaciju svojih stipendista.

– Kao što smo i najavili ranije, ove godine smo proširili stipendije, pored našeg maticnog Saobracajnog fakulteta ukljucili smo i Ekonomski fakultet u Beogradu. Sa konstantnim rastom kompanije imamo potrebu i za drugim mladim kadrovima koji nisu saobracajne struke. Sa velikim zadovoljstvom smo dodelili jednu stipendiju na Ekonomskom fakultetu kao i osam na Saobracajnom- smer Logistika. Kao i svake godine do sada, interesovanje studenata je veliko i nije nam bilo ni malo lako da izaberemo najbolje.

– Što se tice daljih planova, sledece godine imamo mali jubilej, petu generaciju stipendista. Taj jubilej cemo posebno da obeležimo najvecim brojem stipendija do sada i nadam se da cemo ukljuciti u program još fakulteta sa Univerziteta u Beogradu. I dalje najveci broj akademaca dolazi sa Saobracajnog kao našeg maticnog fakulteta i oni predstavljauju našu bazu, ali, takode, želimo da privucemo najbolje studente iz oblasti finansija, marketinga, organizacionih nauka, HR-a, IT-a”, porucuju iz kompanije FERCAM.