Radne grupe

HR Forum

Vodeći se potrebama svojih članova, a u cilju ispunjenja svoje misije koja se zasniva na udruživanju, razmeni iskustava, unapređenju društveno ekonomskog ambijenta, Konfindustrija Srbija, je zvanično formirala radnu grupu posvećenu ljudskim resursima – HR Forum.

Cilj HR Foruma Konfindustrije Srbija jeste promocija savremenog pristupa upravljanju ljudskim resursima polazeći od obrazovnog sistema preko zakonskog okvira sve do naprednih metoda i tehnika namenjenih efikasnijem upravljanju ljudskim resursima kompanije; razmena iskustava i najboljih praksi izmedu firmi članica; identifikovanje interesa, problema i prepreka zajedničkih za firme članice, kao i unapređenje privrednog ambijenta u skladu sa potrebama firmi članica kroz aktivan dijalog sa nadležnim ministarstvima.

Marketing i Komunikacije

Online sastanci radne grupe za marketing i komunikacije deo su redovnih aktivnosti udruženja i imaju za cilj da osluškuju potrebe naših članica. Uz stalnu težnju da usavršavamo način na koji komuniciramo i prezentujemo proizvode i aktivnosti, sastanci ovog tipa predstavljaju priliku da čujemo sa kakvim izazovima se suočavaju naši članovi i koje su, po njihovom mišljenju, dobre prakse i novi načini komunikacije u današnje vreme.

Građevinski Lanac

U sredu 13. marta 2024. godine, održan je prvi sastanak radne grupe „Lanac snabdevanja u građevinarstvu“ Konfindustrije Srbija na kome su učestvovale kompanije članice Konfindustrije Srbija koje posluju u sektoru građevine, poput: Grappa doo, Pizzarotti, Structura concept, Istrabenz Plini, Sion Net, Systema group, FIM, Beam (Amiga).

Sastanak je otvorila Irena Brajović, direktorka Konfindustrije Srbija, nakon čega se prisutnima obratio Simone Apoloni, član Upravnog odbora Konfindustrije Srbije sa zaduženjem za građevinsku industriju i CEO Systema Group, koji je predstavio temu skupa: “Srbija u 2027. godini: građevinski i infrastrukturni projekti”.

GALERIJA