Udruženje

NAŠA ISTORIJA

Konfindustrija Srbija, predstavništvo konfederacije italijanske industrije u Srbiji, osnovana je sa ciljem da bude adresa za sve za italijanske privrednike koji u Srbiji traže poslovne partnere i ovaj deo Balkana prepoznaju kao interesantan za razvoj poslovnih aktivnosti.

Kako bi odgovorila na rastuću potrebu italijanskih kompanija za Internacionalizacijom, Konfindustrija Srbija, oslanjajući se na svoja tri principa delovanja – MREŽA, USLUGE I ZASTUPANJE – pruža operativnu podršku i smernice kompanijama na njihovom putu internacionalizacije, zatim pri sklapanju saradnje sa partnerima u Srbiji a istovremeno pomaže im u boljem razumevanju dinamika i prilika na lokalnom tržištu.

Zahvaljujući fleksibilnoj strukturi i dobrim institucionalnim odnosima kako u Srbiji tako i u Italiji, Konfindustrija Srbija je postala aktivni činilac u promociji i unapredenju ekonomsko- socijalnih odnosa dveju zemalja.

Osnovana u junu 2012. godine, Konfindustrija Srbija danas broji
preko 200 firmi članica.

Patricio Dei Tos

PREDSEDNIK

Javna Skupština Konfindustrije Srbija 2020

Inauguracija novog predsednika Konfindustrije Srbija, Patricija Dei Tos

GUIDA PAESI 2023

Da biste dobili knjigu u PDF formatu, kliknite na ‘Preuzmite ovde’, popunite obrazac i biće vam poslata u kratkom roku.